دانشگاه خاتم در یک نگاه

هدف از ایجاد و توسعه موسسات آموزش عالی راهکاری است برای فراهم نمودن زمینه دسترسی افراد مستعد به تحصیلات دانشگاهی در زمینه های تخصصی مورد نیاز کشور و بی گمان در پیشبرد این هدف و توسعه علم و فناوری، دانشگاه ها نقش اساسی را عهده دار هستند.

دانشگاه غیر انتفاعی-غیردولتی خاتم در سال 1375 به همت جمعی از اساتید دانشگاه که تجربه طولانی در امر تدریس و مدیریت آموزش عالی و دانشگاه داشتند، با اخذ مجوز از شورای عالی انقلاب فرهنگی تحت عنوان موسسه آموزش عالی      غیر دولتی خاتم تاسیس و با پذیرش دانشجو در 4 مقطع کارشناسی ارشد شروع به  فعالیت نمود. لیکن بنا به دلیل پاره ای از مشکلات از سال 1385 لغایت 1390 پذیرش دانشجو نداشت و از سال 1391 با تمهیدات بعمل آمده و حمایت بانک پاسارگاد و با رویکردی جدید مجددا اقدام به پذیرش دانشجو نمود و از آغاز سال تحصیلی 92-91 به همت جمعی از علاقمندان و دلسوزان و مشوقان علم و دانش خصوصا جناب آقای دکتر مجید قاسمی، مدیر عامل محترم بانک پاسارگاد که خود یکی از موسسان این دانشگاه می باشند، فعالیت آموزشی مجدد خود را با رویکردی جدید در صحنه آموزش عالی آغاز نمود و در ابتدا فضای آموزشی مناسب را با حفظ کامل استانداردهای آموزشی، امکانات و لابراتوارهای مورد نیاز، کتابخانه، آزمایشگاه، سیستم های رایانه ای تامین و تجهیز و سپس اقدام به پذیرش دانشجو نمود.

در آغاز سال تحصیلی 96-1395 در دانشگاه خاتم بالغ بر 1650  دانشجو در 2 رشته کارشناسی و 37 رشته کارشناسی ارشد و یک رشته دکتری فلسفه در حال تحصیل هستند.

براساس طرح سطح بندی موسسات غیردولتی که در سال 1394 توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام پذیرفت، دانشگاه خاتم موفق به احراز سطح یک در میان 269 موسسه آموزشی غیردولتی گردید.

 در سال 1394 ضمن ارائه کارنامه فعالیت های آموزشی و پژوهشی اعم از کمی و کیفی و گسترش رشته ها و دانشکده ها و جذب هیات علمی تمام وقت، شورای گسترش آموزش عالی در جلسه مورخ 29/09/94 با ارتقاء سطح موسسه به دانشگاه موافقت اصولی و در اردیبهشت ماه 1394 موافقت قطعی بعمل آورد و 3 دانشکده فنی و مهندسی، مدیریت و علوم مالی و علوم انسانی نیز تبدیل به قطعی گردید که در حال حاضر دانشکده هنر و معماری نیز به مجموعه دانشکده ها اضافه شده است.

 

فضاهای آموزشی و کمک آموزشی تجهیز شده در دانشگاه خاتم:

  1. 3 لابراتوار کامپیوتر و زبان
  2. آزمایشگاه شبکه و رایانش ابری
  3. آزمایشگاه. برق
  4. آزمایشگاه مالی محاسباتی
  5. آزمایشگاه هوش مصنوعی و رباتیک
  6. آزمایشگاه امنیت سایبری در صنعت
  7. لابراتوار اختصاصی برای برگزاری آزمون های بین المللی زبان: تافل، آیلتس،.GRE
  8. کلاس آموزشی تا ظرفیت بیش از 1000 نفر مجهز به سامانه های چند رسانه ای.
  9. کتابخانه به مساحت 400 متر مربع با قابلیت دسترسی به کلیه پایگاه های اطلاعاتی.
  10. سالن آمفی تئاتر با ظرفیت بیش از 300 نفر مجهز به امکانات صوتی و تصویری پیشرفته برای برگزاری همایش ها و کنفرانس ها.
  11. سالن کنفرانس با ظرفیت 100 نفر.